Wilde Weldoener Woensdag: Heb Mij Lief & Blijf Bij Mij – Josie Lloyd & Emlyn Rees (giveaway!)

Ok homies, hier ben ik weer om jullie te bestoken met een wedstrijdvraag! Deze week gaan we ons focussen op de baksteen in onze maag. Ik ben heel gelukkig in het huis waar ik nu in woon, maar het is niet het huis waar ik oud wil worden. Dat was ook nooit onze bedoeling, we hebben dit huis gekocht als starterswoning en willen binnen een paar jaar een groter huis kopen op de locatie waar we ons willen settelen.

Vorige week was ik aan het rondklikken op Immoweb nadat een vriend mij een link doorstuurde van een appartement waar hij in geïnteresseerd is. En ik kwam daar toch wel niet bij mijn droomhuis terecht zeker? Een modern gerenoveerde hoeve met een grote keuken met kookeiland, een mezzanine-verdieping, een grote living met langs alle kanten hoge en brede ramen, in een rustige straat,… Moesten we twee jaar verder (en wat rijker) zijn, dan zou ik Het Vriendje bij zijn kraag meegesleurd hebben naar de kijkdag afgelopen zaterdag. Maar we hebben nog niet genoeg geld bij elkaar gespaard én we zouden een soort boete moeten betalen omdat we ons huidig huis te snel terug verkopen. Een beetje sneu, vooral omdat ik mij altijd veel te snel laat meeslepen met zo’n dingen en mij daar al helemaal zag wonen. Maar ik heb alle foto’s van het huis opgeslagen in een mapje “droomhuis”, en als we nu later willen bouwen of verbouwen stuur ik die gewoon door naar de architect met de boodschap “graag exact dit”. En dat brengt mij naadloos bij de WWW-vraag:

Vraag van de week

Wat is jouw absolute vereiste waar je droomwoning aan moet voldoen? Een zwembad, tien slaapkamers, een grote tuin om in te ravotten, een boomhut,… Laat je volledig gaan.

Wat valt er deze week te winnen?

Vandaag twee voor de prijs van één! Ik vond het een beetje stom om deze, aangezien ze samen horen, apart weg te geven. Dus de winnaar mag dubbel blij zijn 🙂

20151007 josie lloyd emlyn rees

“Het is een moderne love story. Josie Lloyd en Emlyn Rees schreven samen een bruisend boy-meets-girl-verhaal. Lloyd schreef de hoofdstukken vanuit het perspectief van het meisje. Rees die vanuit de jongen. Pikant detail is dat de auteurs zelf een beginnende relatie hadden die groeide naarmate het boek vorderde, hoofdstuk na hoofdstuk, date na date. Hun affaire leidde tot een huwelijk. <br/>Het boek gaat over Jack en Amy. Jack is 27. Hij vindt het heerlijk om single te zijn. Eerdere verliefdheden liepen allemaal op niets uit. Hij houdt lekker hardnekkig vast aan het ideaalbeeld dat hij van kinds af aan van meisjes heeft. Amy is 25, single en wanhopig. Ze is al in geen eeuwen meer een echt leuke man tegengekomen. Dan, op een feestje in hartje Londen, lopen Jack en Amy elkaar tegen het lijf. Hun cynische harten vullen zich met hoop. Het onvermijdelijke aantrekken en afstoten begint. Heb mij lief beschrijft hoe Jack en Amy ieder op hun eigen wijze reageren op steeds dezelfde gebeurtenissen. Het resultaat is een hippe, sexy, licht ironiserende liefdesgeschiedenis die zo gruwelijk herkenbaar is dat je tenen er van krullen.”

Dit is uiteraard alleen de korte inhoud van het eerste boek, aangezien het tweede boek het vervolg is wil ik niet te veel spoilers geven!

Hoe kan je deelnemen?

Supersimpel: antwoord in de comments op bovenstaande vraag OF als comment op de Facebookpost. Ik kondig de winnaar aan op woensdag 14 oktober hier op de blog én op de Facebookpagina (die jullie nog altijd mogen liken!). Ik ga de winnaar daar ook vragen om mij een mailtje te sturen, dus hou dit zeker goed in de gaten.

Get ready, set, BAKE! Of verwar ik mij nu van wedstrijd? 🙂

 

(Met dank aan bol.com voor de samenvatting)

7 thoughts on “Wilde Weldoener Woensdag: Heb Mij Lief & Blijf Bij Mij – Josie Lloyd & Emlyn Rees (giveaway!)

  1. In mijn absolute droomhuis is er plaats voor onze vier kapoenen. Ieder heeft zijn eigen plekje, maar het hart van ons huis is een enorme leefkeuken met zicht op onze tuin. In die tuin staat een boekentuinkamer. Dat is mijn plekje om tot rust te komen. In die groene tuin bevindt zich een prachtige boomhut waar de kinderen samen met hun vrienden uren spelen, wegdromen, ravotten …

    Afgezien van die boekentuinkamer, de boomhut en nog heel wat af te werken hoekjes woon ik nu al in mijn droomhuis.

    Happy me 😊

  2. Ik doe niet mee voor de prijs (ik heb deze boeken zelf al) maar mijn absolute droomwoning staat aan het strand (in een ander land dus ook), zoals in de films echt he.. Zoals die van Emily in de serie Revenge bijvoorbeeld..

  3. Mijn droomhuis heeft minder trappen dan waar we nu wonen en ligt in een rustige wijk. Verder vind ik onze net verbouwde living echt super en helemaal mijn stijl, dus die mag mee 😉 een aparte keuken zou ook leuk zijn

  4. Pingback: En de WWW-winnaar is… | Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s