En de WWW-winnaar is…

Ik kom eventjes uit mijn iglo gekropen om de winnaar van de Wilde Weldoener Woensdag van vorige week aan te kondigen! Serieus, hoe koud is het in godsnaam?! Ik ben ook van het vreselijke principe dat de chauffage pas vanaf november op mag (onder luid protest van Het Vriendje), dus wij moeten ons warm houden met dikke truien en dekentjes. Vorige week stelde ik jullie de vraag aan wat jullie droomhuis moet voldoen, en misschien moet ik mijn eigen antwoord ook wel aanpassen naar “goed geïsoleerd zodat we niet half oktober al ijspegels uit onze neus hebben hangen”. Ik steek dus nu een vinger van onder mijn fleeceke, ET-gewijs, om met veel tromgeroffel en toeters en bellen te zeggen dat de winnaar…

20151015 winnaar

20151015 comment

Geert is! Een applaus en drie dikke zoenen voor jou! Stuur je je contactgegevens naar voskosmosblog@gmail.com? Dan zorg ik dat de boeken zo snel mogelijk bij jou terechtkomen.

Volgende week krijgt iedereen een nieuwe kans om mee te spelen. Misschien vraag ik dan wel waar je betaalbare maar toch fashionable winterjassen kan kopen. Ik heb er dringend eentje nodig, maar voor elk mooi stuk dat ik al gezien heb zou ik een orgaan moeten verkopen op de zwarte markt.

Nu kruip ik terug in mijn warme cocon, hopend dat er morgen op magische wijze 200 euro op mijn rekening gaat staan. En ik hoop voor jullie van ’t zelfde.

XO

PS: Mijn hart werd wel serieus verwarmd door de reacties op de post over mijn angststoornis van afgelopen weekend. Ik heb nog niet op alles geantwoord, maar dat komt wel. Een miljoen keer dankjewel hiervoor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s