En de WWW-winnaar is…

Ik wou dit eigenlijk bewaren voor in de komende Zamenvattende Zondag, maar ik kan het niet meer binnenhouden: ga alsjeblieft naar D’Ardennen kijken in de cinema. Als je voor de rest van het jaar maar één film meer ziet, laat het dan die zijn. Wij zijn gisteravond gaan kijken en ik ben er nog altijd niet goed van. De acteurs, de muziek, de locaties, de sfeer. Maar vooral het verhaal. Jongens toch. Ik ga er voor de rest niets meer over zeggen want ik wil dat jullie met een leeg blad gaan kijken. Dus. GA KIJKEN.

En dan nu, over tot de orde van de dag: we hebben een www-winnaar! Vorige week vroeg ik om mij te vertellen wat jij de ultieme hit vond voor op een trouwfeest. De klassiekers kwamen naar boven; Summer of ’69, de Hucklebuck, I’ve Got a Feeling,… En jullie delen duidelijk ook mijn haat voor dat meer in Connemara. *vuistje* 🙂 Maar de enige echte winnaar is…

20151028 winnaar

20151028 comments

Dikke proficiat Inge, ik hoop dat het boek inderdaad echt iets voor jou is! Stuur je een mailtje naar voskosmosblog@gmail.com met je adres? Dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk tot bij jou geraakt.

Ik heb ook al inspiratie voor de vraag van volgende week. Ik moet nog maar een paar pagina’s lezen in Schitterende Ruïnes, en dan is hij eeeeeindelijk uit. Ik kan niet wachten om aan een nieuw boek te beginnen. Dus begin al maar na te denken over bestsellers die je zelf niet echt graag gelezen hebt…

Tot zondag amigo’s!

XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s