Wilde Weldoener Woensdag: Wraak Doet Leven & Foute Mannen en Ander Leed – Ildiko von Kürthy (giveaway!)

Zoals ik zal zei in de vorige Zamenvattende Zondag heb ik vorige week EINDELIJK Schitterende Ruïnes uitgelezen. Ik ben een beetje kwaad op mijzelf, want ik zag op mijn app van Goodreads dat ik er maar liefst vier volledige maanden over gedaan heb. Dat zijn vier maanden waarin ik zoveel andere boeken had kunnen lezen. Want ik kan dat niet, verschillende boeken tegelijkertijd lezen. Ik zie vaak op blogs van fervente lezers dat ze drie of vier verhalen door elkaar aan het verslinden zijn, maar dat is niets voor mij. Ik wil volledig meegezogen worden in een verhaal en de sfeer en de personages, en ik zou dat niet kunnen als ik zou moeten afwisselen. Wat eigenlijk wel raar is want bij tv-series heb ik daar geen enkel probleem mee. Maar soit, nu kan ik dus snel de draad weer oppikken en mijn schade van de afgelopen maanden inhalen. Ik liet er geen gras over groeien en bestelde gisteren zes nieuwe ebooks op bol.com. En dat allemaal met een bon die ik had gekregen voor mijn vorige verjaardag, dus het doet niet eens pijn in mijn portemonnee! Een beetje zoals de winnaar van het boek van deze week zich zal voelen 🙂 En vandaag is het dubbele pret, want ik geef twee boekjes weg! EEEEEEEE MACARENA!

Vraag van de week

Wat is het slechtste boek dat je ooit gelezen hebt? En lees je slechte boeken nog uit, of geef je ergens middenin op?

Wat valt er te winnen?

20151104 ildiko von kurthy

Wraak Doet Leven: “Een paar dagen geleden was Elli’s leven nog perfect. Maar nu is alles anders. Martin, haar prins op het witte paard, blijkt een echte hufter te zijn. Hij heeft namelijk een ander. Elli zet hem voor het blok: zij of die ander. En hij kiest voor die ander…
Elli verzint van alles om Martin terug te winnen, maar uiteindelijk wil ze nog maar één ding: wraak!”

Foute Mannen en Ander Leed: “Oké, misschien had ze zijn voicemail niet moeten afluisteren. En misschien had ze eerst met hem moeten praten voordat ze een fles rode wijn over zijn dure pakken leeggoot. Maar zeg nou zelf: een vrouw hoeft toch niet alles te pikken? Ze is het zat. Ze wil weg met haar oude hond in haar cabrio. Ze wil wraak. Wraak om haar gebroken hart te vergeten. Wraak om te vergeten dat ze morgen tweeëndertig wordt. Achtenveertig uur uit het leven van Amelie ‘Puppe´ Sturm, die per ongeluk doet waarmee ze tot dan toe alleen maar heeft gedreigd…”

Hoe kan je meedoen?

Gewoon je antwoord op bovenstaande vraag geven in de comments, et voila c’est ça. Je kan meedoen tot en met maandag 9/11, en ik kondig de winnaar dan aan op woensdag 11/11. Maar kom zeker tussendoor ook eens piepen hier, want vrijdag komt er een stukje over de meest motiverende Start 2 Run-liedjes!

Veel geluk! XO

 

Dank aan bol.com voor de samenvattingen!

5 thoughts on “Wilde Weldoener Woensdag: Wraak Doet Leven & Foute Mannen en Ander Leed – Ildiko von Kürthy (giveaway!)

  1. hoh, echt, ik zou hier willen reageren om te winnen, maar ik wil niet winnen 😀 hahaha, ik moet echt declutteren en nog meer boeken doen hier geen goed aan! Het slechtste boek ooit heb ik niet gelezen, als ik het niet fijn vind stop ik ermee, daar verspil ik geen energie aan!

  2. Ik heb vorige week gewonnen dus ik doe deze week ook niet mee maar ik wil wel graag antwoorden om anderen te behoeden. Ik heb al veeeel slechte boeken gelezen, en ja ik probeer me er altijd weer door te slaan tot op het einde om dan te kunnen zeggen man dat was een slecht boek :-). Ik heb niet één slechtste boek dat ik zo direct kan aanduiden, daarom een random top 3: 1. After (Anna Todd), ondanks de hype op Wattpad en de vele goeie reviews, er zit gewoon géén verhaal in, 2. Agatha Christie’s Monogram Murders (Sophie Hannah), deels door de te hoge verwachtingen en deels het slechte, repetitieve schrijven, 3. The Boyfriend App (Katie Sise) omdat het gewoon te stom is voor woorden.
    Ik gruwel ook van boeken waar er een mysterie is en dan ineens de schrijver het ‘oplost’ door in het finale hoofdstuk een van de hoofdpersonages een gespleten persoonlijkheid te geven, of een ‘het zijn allemaal waangedachten’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s