Met een volle kop van 10 naar 1

Mijn hoofd. Het zit vol. Ik ben nu al een paar dagen bezig op mijn nieuw werk en ik zit zo vol nieuwe informatie dat ik bijna explodeer. Mijn lichaam bestaat sinds vorige week uit 70% nieuwe meetings, 10% nieuwe namen en 20% mini-muffins die ik kreeg op mijn laatste dag op mijn vorig werk. Ik wou nog eens bloggen maar krijg echt niks zinnigs uit mijn typende vingers geduwd, dus daarom dit stokje dat ik een tijdje geleden zag passeren bij Lilith. Want van 10 naar 1 tellen, da’s ongeveer het enige wat momenteel nog zonder problemen lukt. Denk ik.

10 dingen over mijzelf

Ik ben jarig in de zomer en zou het niet anders willen. / Ik drink nooit alcohol en/of bruisende dingen. / Als ik een serie volg, moét ik alles vanaf de eerste aflevering gezien hebben. Ik kan niet zomaar ergens “binnenvallen”, ook niet in een film. / Ik heb nog nooit in mijn leven iets gestreken. / De getallen 67 en 76 zijn bijna niet uit elkaar te houden voor mij, ik moet ze telkens luidop zeggen in mijn hoofd als ik ze moet schrijven. / Ik haat mandarijnen. / Moest ik een jongen geweest zijn, dan zou mijn naam Tim geweest zijn. / Ik heb nog nooit in mijn leven een Songfestival gemist. / Babyvoeding met groenten vind ik superlekker, fruitpap vind ik dan weer vreselijk ranzig. / Mijn lievelingskleur is blauw.

9 dingen die ik leuk vind

Kittens / kaas / zwemmen / maanden waarbij de eerste op een maandag valt / cappuccino’s met véél dik schuim / mijn lief / trash tv / lege schriftjes, klaar om te vullen / zingen in de auto

8 dingen die ik niet leuk vind

Onduidelijkheid / telefoneren / memes die in de verkeerde context gebruikt worden / verkoudheden / met de auto naar de keuring / onvriendelijkheid tegenover obers, poetsvrouwen, kassabedienden,… / losse vellekes naast een nagel / programma’s die te laat beginnen en dan niet volledig opgenomen zijn

7 plekken waar ik graag ben

Voor mijn vuurke / in de zetel / op restaurant / in het water / bij mijn ouders / bij mijn beste vriendin thuis / in de cinema

6 manieren om mijn hart te winnen

Met pateekes / door samen veel te lachen / door respect te hebben voor anderen / door echt te luisteren / door een zwarte kat te zijn met de naam Poes Springsteen en in mijn huis te wonen / met een filmmarathon

5 plaatsen waar ik nog/terug heen wil

De US moet er ooit toch wel eens van komen / Kroatië, naar dat kleine dorpje dat mijn happy place is / het panorama van Waterloo / ergens waar ik het noorderlicht kan zien / Amsterdam

4 dingen waar ik niet zonder kan

Internet / Bipje (de trui die ik kreeg van mijn mama toen ik nog jong was en die ik nu nog constant draag als chill-outfit) / humor / de mensen die ik graag zie

3 lievelingsliedjes

Don’t Stop Believin’ (Journey) / live-versie van Big Love (Fleetwood Mac) / If That’s What It Takes (Celine Dion)

2 wensen

Dat taart gezond is / Innerlijke rust

1 laatste woord

Slaapwel!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s