Waarom zijn de bananen krom?

Vandaag heb ik niet echt gestructureerde gedachten. Eerder een paar vragen, waar ik graag een antwoord op zou krijgen.

 • Waarom moet ik tijdens de Zumba altijd superdringend plassen, terwijl ik net ervoor nog geweest ben? (Wel handig dat een van de dansjes op een liedje van de Kreuners is, ik hou het altijd in tot dan)
 • Waarom heeft Walter Grootaers een succesvolle zangcarrière, terwijl hij eigenlijk niet echt kan zingen?
 • Waarom hebben ze mij nog niet ingezet in het team dat moet zoeken naar die vermiste Boeing uit Maleisië? Ik heb de voorbije twee nachten dromen gehad over crashende vliegtuigen, mijn onderbewustzijn wil mij duidelijk iets vertellen.
 • Waarom betalen mensen heel veel geld voor een zitplaats tijdens een concert, en gaan ze dan heel de tijd rechtstaan? Laat dat alstublieft niet het geval zijn vrijdag bij Justin Timberlake, O Concertgoden.
 • Waarom heeft nog niemand mijn cd van Eurosong gekocht op 2dehands.be? Zo’n dumpingprijs zeg, wat een unieke kans!
 • Waarom is het nog zo lang wachten tot de volgende aflevering van Cordon?
 • Waarom heb ik het gevoel dat mensen die al sowieso graag hun kreeft levend koken of bakken, daar niet mee gaan stoppen door de acties van GAIA tegen Piet Huysentruyt? Die gaan eerder denken: “Oh dus ik moet die poten daar eerst aftrekken terwijl hij nog leeft, voor een betere smaak? Geweldig, bedankt om mij dit filmpje dat ik normaalgezien nooit had gezien toch te laten opmerken!”
 • Waarom bestaat er nog geen onderneming die pannenkoeken aan huis levert? Of nog beter, waarom wordt pannenkoeken-aan-huis volledig genegeerd als partijpunt in de programma’s van de politieke partijen?
 • Waarom herinner ik mij amper wat ik gisteravond gegeten heb, maar kan ik wel de tekst van elk liedje dat ik ooit gehoord heb in mijn 26-jarig leven perfect meezingen?
 • Waarom hebben de vorige eigenaars van ons huis iets verzonnen over bladeren die de regenpijn verstoppen toen we hen na een paar weken belden over een lek in de keuken, en niet eerlijk verteld dat het plat dak boven de keuken rot is?

Kleine samenvatting:

 • En hierbij aansluitend nog eentje: waarom, O WAAROM, is er nog geen nieuwe reeks van Temptation Island?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s