Zamenvattende Zondag, part XI

Het is buiten lekker warm, maar ik zit hier binnen mijn week voor jullie samen te vatten. Als dat geen toewijding is, dan weet ik het ook niet meer hoor. Nee, grapje, ik ben blij dat ik binnen zit want buiten zou ik toch alleen maar smelten en ongemakkelijk worden. Dus, met veel plezier, de zzzzamenvattende zzzzintuigen van de week!

Gelezen: Ik ben bezig in een heel goed boek: ‘Voor ik ga slapen’ van S.J. Watson. Het verhaal gaat over Christine, een vrouw die lijdt aan geheugenverlies, en elke ochtend als ze wakker wordt weer vergeten is wie ze is. Ze wordt steeds wakker naast dezelfde man, haar echtgenoot Ben, maar weet uiteraard de eerste minuten van de dag niet wie hij is. Elke dag opnieuw moet Ben haar inlichten over haar leven en hoe ze zo geworden is. Op aanraden van haar dokter begint Christine een dagboek bij te houden, zodat ze toch een beter beeld kan krijgen van wat ze elke dag ontdekt en meemaakt. Door het dagboek te schrijven en elke dag te herlezen, begint ze de mysteries te ontrafelen. Is Ben wel te vertrouwen? En wie is dokter Nash juist? Spannend! Ik zit ongeveer in de helft, en het is echt zo’n boek dat je ’s avonds pas wil wegleggen als je je ogen echt niet meer kan openhouden.

Gezien: Deze week zelf was het niet veel soeps op de televisie, buiten de geweldig verdiende exit van Gent in Mijn Restaurant. Bye bye bitches. Maar ik heb de tv opgezet terwijl ik dit typ, voor een beetje achtergrondgeluid, en ik heb zonet mijn nieuwste lievelingsprogramma ontdekt. Op Vitaya is momenteel een Hollands programma bezig over twee vrouwen die ongelofelijk plat spreken (denk aan hoe de familie Flodder spreekt en smijt er nog wat vettigheid tegenaan) en komen kuisen in heel smerige vieze huizen. Geweldig. Het programma heet ‘Zo schoon is…’ en de vrouwen zijn nu aan het rondkijken in een studentenkot waar elf mannen samenwonen. Overal posters van blote madammen, pornofilms, eieren tegen de muur gesmeten, uitwerpselen op de vloer, een degoutant gasvuur,… Oh nee, nu gaan ze de wc binnen! Pardon, ik kan even niet meer verder typen, eventjes gaan kotsen. (Leuk he, zo live bloggen)

Ik ben zo blij dat ik mijn kot nooit heb moeten delen met mannen, walg.

Ik ben zo blij dat ik mijn kot nooit heb moeten delen met man(nen), walg.

Oh ja, ik heb deze week ook een link gevonden op mijn liefste internet waar ik elk seizoen van Keeping Up With The Kardashians kan zien.

PRAISE KIMYE

PRAISE KIMYE

Gehoord: Vanmiddag zijn we gaan eten bij mijn schoonouders, en daar staat altijd Radio 2 op. Het was daarop net een soort hitlijst, en ik heb zo voor de eerste keer de Nederlandstalige versie van ‘Let it go’ gehoord. ‘Laat het los’ heet het, en ik vond dat best wel te pruimen! Wel heel dramatisch en theatraal, maar dat is het origineel natuurlijk ook. Ik heb de film trouwens nog altijd niet gezien, misschien moet ik die toch eens op mijn lijstje zetten. Mijn lijstje van films die ik moet zien is intussen wel al superlang, ik zou een gans jaar elke avond een nieuwe film kunnen zien denk ik. Eentje waar ik al een vinkje achter kan zetten is ‘Maleficent’, die gaan we vanavond zien. Ook al ga ik voor altijd een probleem blijven hebben met Angelina Jolie. TEAM ANISTON FOREVER.

Gevoeld: Vermoeidheid, spijtig genoeg. Gisteravond ben ik om kwart na 11 gaan slapen, en ik heb de klok rond geslapen. Nog langer zelfs, om 11u30 ben ik uit bed gerold. En ik ben nog altijd niet echt uitgeslapen. Sinds vanmorgen doen de klieren in mijn keel heel veel pijn, en langs de linkerkant trekt de pijn ook door naar mijn oor. Niet leuk. Ik hoop dat het morgenvroeg beter is, want ik heb geen zin om mij weer ziek te melden op het werk. Ik ben maanden aan een stuk niet ziek geweest, maar twee weken geleden ben ik toch een dagje thuis moeten blijven, en dat was ook op maandag. Ik wil niet dat het overkomt alsof ik iemand ben die soms nood heeft aan een lang weekend en zich dan maar ziek meldt. Ik ben een braaf tafelpootje, zo ben ik niet.

Geroken: De heerlijke geur van zonnencrème, want ik heb mij deze week elke dag braafjes ingesmeerd. Bij de Hema doen ze momenteel een actie, als je twee zonnenproducten koopt krijg je het derde er gratis bovenop! Allen daarheen!

Ziezo, klaar! Geniet nog van de zon terwijl ik lekker veilig binnen zit 🙂 Tot volgende week! XO

 

Bron foto 1

Bron foto 2

One thought on “Zamenvattende Zondag, part XI

  1. Pingback: Zamenvattende Zondag, part XII, editie maandagfeestdag | Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s