Chaoslijstje

Soms heeft een mens losse gedachten, zonder context, die gewoon als bliksemschichten door zijn of haar brein schieten. Dingen die wel op de blog kunnen, maar soms heeft een mens geen zin om die losse ideeën in één zinnige tekst te verwerken. Daarvoor zijn lijstjes uitgevonden.

Ik noem dit lijstje;

WELKOM IN MIJN BREIN

  • Wat is een “diggity” eigenlijk? Als in, “no diggity”? I like the way you work it, no diggity. Is het een soort slang voor dignity, wat waardigheid betekent? En betekent dat dan dat de zanger waardigheid maar niets vindt, en dat hij liever heeft dat we het “worken” zonder? En waarom moet hij het daarna dan nog in een zak steken?
  • Vorige week had ik gedroomd dat er iemand (een celebrity maar ik weet niet meer welke) uitgenodigd was als gast voor de Graham Norton Show, maar dat hij niet kon komen omdat hij een dag voordien gestorven was. Een paar dagen later kijk ik naar mijn opgenomen aflevering van Graham Norton. Er moest normaalgezien een racepiloot langskomen, maar hij had afgezegd omdat hij een bijensteek had gekregen op zijn neus! Dat is goed nieuws, want dat betekent dat als ik over iemands dood droom, dat die persoon helemaal niet gaat sterven, maar alleen maar een bijensteek op zijn neus gaat krijgen. Champagne for everyone!
  • Binnen een paar weken is onze kat jarig. Een week later ben ik zelf jarig. Dat onze verjaardagen zo dicht bij elkaar liggen, is onomstotelijk bewijs voor het feit dat zij en ik voorbestemd waren voor elkaar, als baasje en onderdaan. Wie de baas is, en wie de onderdaan, dat laat ik in het midden.
  • Over onze kat gesproken: tijdens onze vakantie werd Poes verzorgd door mijn mama en een van onze vrienden. Ik had gevraagd om ons op de hoogte te houden en af en toe een foto door te sturen. Wat krijg ik dan? Selfies van hippe schoenen en mijn kat haar poepenholleke. Bedankt. Zeer Flatterend.
Kiss my ass zegt ze.

Kiss my ass zegt ze.

  • HET SEIZOEN DER KERMISSEN IS WEER BEGONNEN. Deze week heb ik de eerste smoutebollen al binnengespeeld. Wat is het hoogst aantal smoutebollen dat sociaal acceptabel is? Waar ze mij niet vies voor gaan bekijken, wil ik zeggen? Jullie moeten wel weten dat smoutebollen mijn laatste avondmaal zouden zijn als ik ooit ter dood veroordeel word.
  • Belangrijker: als er vrienden mij vies bekijken omdat ik decadente hoeveelheden smoutebollen wil eten, dan zijn het geen echte vrienden.
  • Ik nies regelmatig. Elke dag zeker een paar keer. Ook als ik niet verkouden ben, nies ik veel. En luid. Vorige week op vakantie zei Het Vriendje, nadat ik extreem geslaagd en luid had geniesd: “Dat is de eerste keer dat ik u hoor niezen.” Nu moeten jullie weten, wij kennen elkaar al 11 jaar en zijn al 5,5 jaar samen. Ik dacht toen dat hij gewoon aan het ijlen was, te veel Hollandse buitenlucht, maar eerder deze week zei een collega bijna net hetzelfde na een van mijn dikke vette niezen. “Jij niest bijna nooit he, ik zie of hoor dat bijna nooit.” Huh!? Ik vind dit heel vreemd en verdacht, en begin te denken aan een soort complottheorie.
  • Een muzikale noot om mee af te sluiten: weten jullie wat een heel goed liedje is om ’s morgens mee te zingen in de auto? Dit.

Ik wou trouwens de echte clip hier zetten, maar “De gebruiker die de video heeft geüpload, heeft deze video niet beschikbaar gemaakt in jouw land.” Oké dan YouTube, ok dan.

tumblr_muwangqMD51syeot2o1_500

Doei!

xo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s