Luiewijvenblog

Liefste lezertjes,

Deze week heb ik twee dingen verwaarloosd die mij heel na aan het hart liggen: jullie, en mijn digicorder.

Je zou denken dat het leven wat vertraagt en kalmer wordt van zodra de zomer komt piepen, maar niets is minder waar de laatste dagen. Ik ben deze week op restaurant gegaan, naar de kermis geweest (duh), op babybezoek geweest, mijn nagels gaan laten doen, en vanavond ga ik zwemmen, naar een verjaardagsdrink én naar de cinema. En in het weekend heb ik weer een etentje, moet ik Het Vriendje helpen met het huis opruimen en ga ik een dagje naar de zee. Da’s kunnen he. Amai seg, dat gaat nogal een Zamenvattende Zondag worden deze week. Hopelijk is de wedstrijd van de Belgen zaterdagavond niet zo spannend als de vorige, want dan ga ik heel de zondag in foetushouding moeten liggen bijkomen.

Maar soit, ik heb mijn blogje dus een beetje verwaarloosd deze week. En vanavond heb ik eigenlijk ook maar een klein beetje tijd voor ik naar mijn drie activiteiten vertrek. Daarom doe ik vandaag aan luiewijvenbloggen. Ik heb het al eens gedaan, een paar weken geleden, en eigenlijk vind ik dat best wel leuk. Zo kan ik de dingen die ik doorheen de week tegenkom, maar die niet belangrijk of groots genoeg zijn om een volledige post over te schrijven, toch delen met jullie. Misschien maak ik er wel een rubriekje van. Hmmm.

Hierbij dus de LUIEWIJVENBLOG, a.k.a. dingen die ik deze week de moeite vond op het interwebs!

  • Op deze site kan je zien hoe oud je exact bent, en hoe dat zich verhoudt tegenover de wereldgeschiedenis en belangrijke gebeurtenissen. Het coolste is dat je kan zien wanneer je exact 10 000 (of een ander veelvoud daarvan) dagen oud bent. Ik heb dat alvast in mijn agenda gezet. Hoe meer ik mijzelf schaamteloos kan vieren, hoe beter.
  • Onlangs ontdekte ik een blog die meteen bij mijn favorieten vloog: Indieberries. Ché woont in Londen maar is oorspronkelijk afkomstig van Zuid-Afrika. Ze maakt comics bij haar blogposts, en is ronduit hilarisch. Ze kan absoluut niet koken, en wat ze daar hier over schrijft deed mij tranen met tuiten lachen. Klik vooral ook door naar de kookrampen waar ze het over heeft.
  • Dit slaatje ziet eruit alsof ik het zelfs zou kunnen maken. Met de uitzondering dat ik écht niet zelf rode bieten ga beginnen afkoken. Ain’t nobody got time for that.
  • Kennen jullie ‘Dilemma’ nog, van Nelly en Kelly Rowland? Er zit een hilarisch detail in die clip. Kelly toch!
  • Dit filmpje. WTF. Het meest indrukwekkende is dat de vrouwen nog het bést geïmiteerd worden.

  • Fluweelmijten hebben een heel aparte visie op romantiek. Iets met huisjes bouwen en vrouwtjes die zichzelf bevruchten. The Oatmeal maakt er een comic over die tegelijkertijd vertederend en angstaanjagend is.
  • En een dikke pluizige kat om mee te eindigen. Nu moet ik ook een hangmat kopen voor die van ons he, dedju.

Tot zondag! xo

2 thoughts on “Luiewijvenblog

  1. Pingback: Voskosmos

  2. Pingback: Blogtips om heel jullie weekend mee te vullen | Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s