Alles is om zeep, behalve mijn gevoel voor dramatiek

De wereld is naar de knoppen. En ik zal eens zeggen waarom.

9 REDENEN WAAROM DE WERELD NAAR DE KNOPPEN IS (AKA: FIRST WORLD PROBLEMS – IK WIL GRAAG EFKENS WAT ZAGEN)

  • Gisteravond ging ik naar de kermis in Mechelen. Het was daar de laatste avond, dus dan is alles goedkoper. *Ca-ching* (of hoe je ook dat kassa-geluidje maakt). Ik wou met de muntjes spelen, maar toch vooral de paardenrace doen. Toen we daar aankwamen om 20u zat er veel te veel volk bij de race, dus gingen we eerst al de rest doen. Toen we een uurtje later terug gingen, klaar om het kot daar af te breken en alles te winnen, waren ze aan het INPAKKEN. WAT? Het was nog maar 21u begot, op de laatste dag! Toen ik vroeg waarom ze al stopten, zei de mevrouw dat het te hard regende en dat er niet genoeg volk zat. MADAM UW KRAAM ZAT JUIST NOG STAMPVOL. Ze zag dat ik attackske ging krijgen, en vroeg mij vrolijk of er misschien iets specifiek was wat ik wou winnen, en liet uitschijnen dat ik iets mocht kiezen zonder te spelen. Ik zei: “Nee, ik wou gewoon spelen.” Tragisch.
  • Ik besef achteraf dat ik natuurlijk beter wel een prijs had uitgekozen, gratis en voor niks. Geef mij maar de award voor loser van de week, ik heb er al plaats voor gemaakt op mijn schouw.

leo weent

  • Ik heb het koud. Koud op mijn bureau, koud in de auto, koud op straat, koud in de zetel. En ik heb het normaalgezien nooit koud. En op de thermometer van mijn collega stond dat het 22 graden was op ons bureau. En hij is niet kapot he, we hebben hem zelfs in de frigo gestoken om het te testen. Dus dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat ik een heel dramatische en mysterieuze ziekte heb waarbij het bloed van de patiënt elke dag een graad zakt, tot het vriespunt na een paar weken bereikt is en de patiënt in een constante ijspegel-staat terechtkomt. Waarom ik?
  • Morgenavond komen er vrienden eten, en ik heb mijn boodschappen nog niet gedaan. Terwijl ik er zeker wel tijd voor had deze week, ik ben zelfs dinsdag nog naar de Delhaize gegaan! Wat was dat daar over die trofee? Ik ben al een even grote koei als Eva Mendes.
  • Volgende week is het mijn verjaardag en ik kan niet beslissen of ik die avond naar de cinema wil gaan of niet, en het filmprogramma van die week staat nog niet online en komt waarschijnlijk pas online op de dag van mijn verjaardag en dan is het al veel te laat om nog te beslissen. Argh.
  • Een paar dagen geleden heb ik mij ingeschreven voor de zumbalessen van volgend jaar en ik was vergeten dat dat HONDERDVIJFENNEGENTIG EURO kost.

leo bang

  • Weten jullie nog dat filmpje dat ik een paar dagen geleden postte, van die man die 39 stemmen van bekende mensen kon imiteren, en er één geweldig lied van had gemaakt? Ja, dat was dus nep. Er zat een team van 12 stemmenimitators achter, en dan nog veel technische mensen achter de schermen. Mijn geloof in de mensheid krijgt weer een deuk.
  • Ik heb een hilarische nieuwe blog ontdekt van een grappige vrouw uit de VS met herkenbare stukjes, maar in een van haar laatste posts heeft ze het over een nieuw boek waar ik al heel lang op zit te wachten en supergraag wil lezen, en zegt ze gewoon zonder boe of ba in één zin dat een van de hoofdpersonages sterft en hoe het afloopt met de anderen. Geen spoiler alert, gewoon ineens in your face. Komaan zeg.

leo kwaad

Ok, nu dit allemaal van mijn lever is kan ik weer vrolijk en gerust verder met mijn dag. Waar een blog toch niet goed voor is!

XO

PS: Ik ga mee met mijn tijd, en ik heb een instagram gemaakt. Allen daarheen ook al staan er nog maar 2 foto’s op!

 

bron gifjes

One thought on “Alles is om zeep, behalve mijn gevoel voor dramatiek

  1. Pingback: Zamenvattende Zondag, part XX | Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s