Luiewijvenblog part III

Vandaag ben ik een Lui Wijf. Vooral omdat ik straks naar de Zuidfoor ga met mijn BFF, en ik moet al mijn krachten daarvoor sparen. Ik mag niet te veel intellect opeens verspillen, ik moet nog genoeg overhouden om straks tactische zetten te kunnen bedenken om zo veel mogelijk muntjes naar beneden te laten vallen. Of om een afleidingsmanoeuvre voor de tegenspelers te kunnen bedenken in het paardjeskraam. Hoog tijd voor een Luiewijvenblog. ’t Is weer om te lachen en te bleiten hoor jongens.

  • We gaan beginnen met het bleiten. Dan zijn we daar al vanaf he. Eergisteren is Robin Williams gestorven, en het is de allereerste keer dat het overlijden van een beroemdheid mij zo heeft geraakt. Nu moet je niet denken dat ik een hart van steen heb, natuurlijk raakt het mij altijd als er iemand sterft, beroemd of niet. Maar deze keer voelde het anders. Robin Williams stond voor mij gelijk aan mijn jeugd, en ik zal nooit meer op dezelfde manier naar Hook kunnen kijken. En ik geloof ook dat hij een écht goed mens was, dat lees je ook in de getuigenissen en afscheidsteksten van mensen die hem gekend hebben. Van alles wat ik de voorbije dagen over hem gelezen heb, zal dit artikel over Koko de aap mij het meest bijblijven. Zeker naar het filmpje kijken ook. (Wat je trouwens zeker niét moet doen, is sommige negatieve reacties op zijn dood lezen. De ronduit onwetende reacties – “Wat heeft iemand met zoveel geld en zoveel fans nu om ongelukkig over te zijn?” – zijn een heel duidelijk signaal dat er over heel de wereld meer moet geïnvesteerd worden in sensibilisering en uitleg over depressie.)
  • Niet echt iets wat ik gelezen heb op internet, maar toch: jullie moeten allemaal nu meteen op dit moment onmiddellijk het spelletje Two Dots downloaden op jullie smartphones. Als jullie daarna in de Two-Dots-rehab moeten zal ik de rekening wel betalen. De vrienden die mee waren op chirokamp speelden dit constant. Ik kon niet meedoen met de hype, want ik had mijn smartphone thuisgelaten. Ik huiver trouwens nog steeds een beetje bij de herinnering aan tien dagen offline zijn. Ik heb Two Dots een paar dagen geleden dus toch geïnstalleerd. Er is maar één woord voor, en dat rijmt op schmerslaving.
  • Als je Harlow en Sage nog niet volgt op Instagram, moet je dat NU doen. Of nadat je Two Dots hebt gedownload, kan mij niet schelen. Maar doe het wel.
Ter info: dit zijn Harlow en Sage. Ja. Volgen dus.

Ter info: dit zijn Harlow en Sage. Ja. Volgen dus.

  • Over Instagram gesproken, deze achter-de-schermen-vergelijkingen zijn de max. Ik heb nog niet zo lang Instagram, maar ik herken mijzelf er al en beetje in. Zo heb ik een paar dagen geleden een foto gepost van Poes Springsteen die op mijn deurmat zat. Heel schattig, maar je moet wel weten dat ik daar tien minuten heb gestaan, met mijn jas nog aan, wachtend tot Poes maar in de juiste positie op de mat zat. Ik zou willen zeggen dat ik haar helemaal niet heb gedwongen, en dat ik haar zéker niet 30 keer opnieuw op de mat heb gezet en haar dan een beetje op haar buik heb gedrukt. Maar dan zou ik liegen. Oeps.
  • Dit is echt de harde realiteit. Als ik 1 ding zou kunnen wensen in de wereld, dan zou ik eerst ontelbare wensen wensen. Ja, ik ben zó iemand. En dan zou ik wensen dat een slaatje als lunch echt zou vullen. Rotslaatjes.
  • Wat zeggen jullie? Jullie hadden nog niet genoeg gebleit met Robin Williams en aap Koko? Ok dan, als jullie het echt per se willen; JK Rowling heeft een brief geschreven naar een meisje dat heel haar familie verloren is in een vreselijk drama. Als Dumbledore.

Graag gedaan.

Tot zondag!

XO

 

Bron foto H&S

3 thoughts on “Luiewijvenblog part III

  1. Pingback: Luiewijvenblog part IV | Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s