Changes

Vanmorgen stond ik op en opeens vond ik mijn blog lelijk. En als ik zeg lelijk, dan bedoel ik echt spuuglelijk. Zo lelijk dat ik er bijna het zuur van kreeg. Moesten we nog in de middeleeuwen wonen en ik zou zwanger zijn van mijn blog en hem baren, de boeren en wildemannen zouden achter mij en mijn blogkind komen lopen met fakkels en rieken. Daarom gaan er de komende weken een paar dingen veranderen in de lay-out. Omdat ik de lotto niet heb gewonnen en dus geen geld heb voor een goeie webdesigner ga ik proberen om alle aanpassingen zelf te doen, dus misschien sluipen er af en toe een paar foutjes in. Ik ga sowieso zelf mijn geduld verliezen, dus ik zou graag hebben dat jullie toch de kalmte bewaren. Iemand moet het doen.

Om mijn spijt te betuigen over het ongemak is hier een foto van een slapende dikke puppy.

20140903 puppy

Elke overeenkomst van deze puppy met mijzelf na het eten van te veel kaas, taart, of kaastaart berust louter op toeval.

Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom, en als er iets niet werkt (ik zie dat soms zelf niet als admin) mag je het mij altijd laten weten!

XO

 

Bron foto puppy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s