Zamenvattende Zondag, part XXXVIII: een aankondiging

Dit ben ik:

*hallo*

*hallo*

Ik ben uit mijn vakantiehol gekropen, ik heb de prut uit mijn ogen gewreven en ik heb mij naar mijn bureautje gesleept om jullie hier opnieuw te verwelkomen. Als jullie nog willen komen lezen natuurlijk, en ik jullie niet volledig van mij vervreemd heb door een paar weken te verdwijnen. Ik heb mij de afgelopen kerstvakantie volledig verstopt in een cocon, als ik er nog langer in zou blijven zitten zou ik transformeren in een prachtige vlinder. Of waarschijnlijk eerder een kakkerlak, whatever. Maar die cocon heeft mij zo’n deugd gedaan jongens! Als iemand mij zou vragen wat een perfecte tip is om te ontstressen, dan kan ik daar nu perfect op antwoorden; gewoon een paar dagen van de aardbodem vallen. Een beetje tijd alleen (of met je significant other, die je natuurlijk niet opeens ook moet dumpen) doorbrengen, en elke dag opstaan zonder plannen. Of toch wel, één plan. Doen waar je zin in hebt. Heel de dag in je pyjama blijven, cornflakes eten als avondmaal, een spontaan daguitstapje, thuis een filmmarathon of liever naar de cinema,… Het maakt niet uit wat je doet, als het maar ongedwongen is. Dat doet wonderen voor je gemoedsrust. En als er een significant other in het spel is, doet het ook wonderen voor je relatie.

MAAR ik besef wel dat ik jullie twee weken onaangekondigd heb laten stikken. Dus deze week ga ik het goedmaken. Ik ga niet vandaag een XXL-versie van de ZZ zetten, dat duurt voor mij te lang om te schrijven en voor jullie te lang om te lezen. Ik ga de ZZ spreiden over de hele week. Van maandag tot vrijdag, elke dag een zintuig. En omdat ik niet zo zelfingenomen ben om te denken dat mijn saaie kerstvakantie een hele week kan boeien, maak ik er misschien wel een 2014-overzicht van. Eens niet gewoon de week zamenvatten, maar ineens heel het jaar.

En nadien heb ik geboet voor mijn daden, en zijn we weer vrienden. Deal? Deal.

En oh ja. Gelukkig nieuwjaar hé 🙂

Tot morgen!

XO

 

Bron foto mol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s