Boost your positivity met een beetje valsspelen

Ola amigos!

Hier ben ik weer, klaar om mijn (en jullie) positivity te boosten. De opdracht van deze week was te lezen bij Oon, en kadert in het thema “Energy & Positivity”. Omdat we het allemaal tegenwoordig druk-druk-druk hebben met kids-kids-kids bijft er weinig tijd over voor me-me-me-time en bubbels-bubbels-bubbels. (Oké ik ga stoppen hoor, sorry.) We hebben vaak geen tijd om na het werk en de hobby’s nog iets deftig op tafel te zetten. En soms, en daar kan ik zeker van meespreken, staan we helemaal niet graag in de keuken. We haten de keuken. We zouden er graag zo weinig mogelijk staan en als we de lotto zouden winnen halen we meteen een privékok in huis. De opdracht is dus: “Wat moeten mensen die niet graag in de keuken staan (of niet veel tijd hebben), maar wél graag lekker en gezond eten absoluut eens klaarmaken?”

Ik vind het zeker een leuke opdracht om mee aan de slag te gaan, en ik heb al enorm veel inspiratie, vooral omdat ik vanuit mijn eigen koken-hatende ervaring spreek. Máár, ik heb jullie de laatste weken al een beetje te veel om de oren geslagen met gebabbel over eten. Niet dat ik dat beu ben (ik ben eerder iemand die leeft om te eten dan eet om te leven, weet je wel), maar ik ben bang dat jullie het binnenkort beu zullen worden. Dus ik sla deze opdracht op in mijn ideeënlijst voor de toekomst, en ik pak het vandaag wat anders aan.

Er is namelijk ook elke week een Instagram-challenge, waarbij je elke dag een foto moet plaatsen die past binnen het thema. Ik ga een beetje vals spelen, en ik zet ze gewoon nu al allemaal tegelijkertijd. En niet op Instagram, maar hier op mijn blogje. Misschien is een post met meer foto’s welkom na mijn laatste post met bijna 1900 woorden, say whaaat? Dit zijn de opdrachtjes:

20150212 instachallenge

Wat eten we vandaag?

20150212 eten

Dit is het eten van gisteravond, en het is geen complete foto want nadien is er nog een stuk kipfilet bij gekomen. De kip was nog niet klaar toen de rest warm was, en ik wou niet meer wachten. Je zou het niet zeggen, maar ik ben hier meer dan een uur aan bezig geweest. Het was zo’n typische avond waarop ik als een kip (haha!) zonder kop rondliep en niet meer logisch kon nadenken. Nadien leek de keuken op een oorlogsgebied.

Hier word ik blij van

20150212 blij

Plannen maken met de BFF is leuk. We gaan elk jaar op citytrip, en dit jaar gaan we éindelijk naar Salzburg om ons daar onder te dompelen in de Sound of Music. En Starbucks.

My guilty pleasure

20150212 guilty pleasure

Dit is nog maar een klein deel van al mijn schriftjes en notitieboeken. Ik ben jaren geleden aan mijn verzameling begonnen, en ik ben er eigenlijk wel trots op. Vroeger voelde ik mij schuldig omdat ik ze niet allemaal echt gebruik om in te schrijven, maar ik heb mij daar intussen bij neergelegd. Mensen die postzegels verzamelen plakken die toch ook niet op hun post?

Mijn favoriete muziek

20150212 muzieksmaak

Ik heb een heel brede smaak van muziek, en ik vond dat deze screenshot van een paar van mijn downloads daar wel een goed voorbeeld van was. Van pop naar dance naar R&B, ik sta open voor alles behalve schlagers en Iggy Azelia.

My loved ones

20150212 loved ones

Ik heb verschillende loved ones, want ik heb veel liefde voor mijn familie en al mijn vrienden. Maar er zijn er twee die toch een beetje een streepje voor hebben. Ik vind dit een geweldige foto, omdat hij symbool staat voor hoe ik graag mijn weekenddagen spendeer: in de zetel, dicht bij Het Vriendje en Poes Springsteen. Of Poes dat ook zo graag heeft, daar begin ik aan te twijfelen als ik haar uitdrukking op de foto zie.

Als het volgende week niet over eten gaat, doe ik weer mee volgens de regels 🙂

Tot zondag! XO

6 thoughts on “Boost your positivity met een beetje valsspelen

  1. Wat een verzameling notitieboekjes! Lijkt me wel leuk om te hebben, je hebt er wel altijd eentje liggen als je er een nodig hebt, ik mag altijd naar de winkel stappen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s