Luiewijvenblog part VI

Geen nood, stop met panikeren, ik leef nog! Ik had het vorige zondag veel te druk met uitslapen van een trouwfeest waardoor ik pas om half vijf in mijn bed lag, en ’s avonds had ik een romantisch diner met Het Vriendje om te vieren dat het exact 12 jaar geleden was dat we elkaar voor de eerste keer zagen. En tussendoor gingen we nog een gelukkige moedertjesdag wensen bij onze beide mama’s. Dus er bleef simpelweg geen tijd meer over om een ZZ te schrijven, mijn oprechte excuses. Ik hoop dat ik het kan goedmaken met een nieuwe luiewijvenblog, waar ik met jullie deel waar ik de voorbije weken heel hard mee moest lachen/wenen/nadenken.

 • Een van mijn vroegere medestudentjes is opnieuw beginnen bloggen, juicht ende jubelt! Ze deed het een tijdje geleden al, maar nam dan een welverdiende pauze, onder andere om een baby uit haar lijf te duwen. Ik had haar €50 euro beloofd als ze hem North West zou noemen, maar ze ging de uitdaging niet aan. Nog altijd spijtig. Ze heeft een heel vlotte en scherpe pen, en zal je zeker doen gniffelen. Welkom terug in de blogosfeer My Little Phony!
 • Ik hou van Buzzfeed, elke dag krijgen ze mij wel op de een of andere manier aan het lachen. En de persoon die daar het meest in slaagt is hun compleet geschifte redacteur Matt Bellassai. Tot kort moest hij zijn hilariteit beperken tot 140 tekens op Twitter of zijn lijstjes voor Buzzfeed, maar sinds een paar maanden heeft hij ook een heuse blog waar hij zichzelf volledig kan laten gaan. Ik heb al tranen met tuiten gelachen met zijn idee over hoe Oprah haar dag spendeert, en over wat hij zou meemaken als hij de Oregon Trail (een route van 3400 kilometer die pioniers in de 19de eeuw aflegden om een nieuw leven op te bouwen) zou moeten afleggen. Simpelweg een van de grappigste mensen op het hele internet.
 • Ik weet dat dit al een paar maanden oud is, maar ik ben er eigenlijk nog altijd niet over en ik vraag mij nog regelmatig af hoe het nu met die zwaan zou zijn 😥
 • Soms willen we stiekem allemaal zoals Gunther Holtorf zijn.

 • Eens iets anders dan een gewone link, maar wel iets dat een leven kan redden: de Rea-app van de Belgische Cardiologische Liga. De app toont je in een noodgeval waar je de dichtstbijzijnde defibrillator kan vinden (wel je locatievoorzieningen opzetten!), geeft je stap voor stap uitleg over hoe je een hartmassage kan toedienen, en bevat nog veel andere handige informatie. Hopelijk moet de app niet vaak gebruikt worden, maar je weet toch maar nooit.
 • En als je dan toch in de app-store zit, download dan maar meteen de nieuwe app van Eva Mouton, waar je je foto’s wat meer zomers en zot kan maken. De app heet Eva Mouton Pix en kost €2,99, maar is zijn geld al dubbel en dik waard geweest, al was het alleen maar voor onderstaande foto.
Prachtig.

Prachtig.

 • Deze is voor alle mensen van de vrouwelijke soort, die dagelijks de strijd van dit lijstje moeten leveren. Respect voor ons.
 • En we eindigen met mijn favoriete categorie allertijden: eten! Dit ziet er superlekker dan ook nog eens gemakkelijk uit. Net als dit. En dit. Mmmm. Eten. Valt het op dat ik honger heb?

Nu is het tijd om te gaan fitnessen, want zoals jullie weten ben ik al een kilo bijgekomen door gewoon nog maar over de voorgaande receptjes te praten.

Tot zondag (deze keer hopelijk écht J)

XO

2 thoughts on “Luiewijvenblog part VI

 1. En de avocado al gemaakt? MMMM, ik kijk er zo naar uit om terug gezonder en lekkerder te eten. Helaas is dat wel het enige. Voor de rest wil ik kei hard hier blijven 😉

  • Nee nog niet! Binnenkort heb ik verlof en wat meer tijd om creatiever te koken, het staat zeker op mijn lijstje voor dan. Dat kan ik geloven dat je daar wil blijven, je foto’s en posts zien er echt geweldig uit. Elke keer dat je iets post verkondig ik hier thuis dat ik ook op avontuur wil 🙂 Stikjaloers ben ik! Geniet er keihard van!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s