Out of office – bloggy style

Geen Zamenvattende Zondag vandaag! Ik ben gisteren een hele dag én nacht op een trouwfeest geweest, ik ben nog niet lang wakker en binnen een half uurtje moet ik vertrekken naar een reünie van mijn middelbare school. Dus het is een geval van overmacht/nog een beetje in voedselcoma door het dessertenbuffet.

Juni zal sowieso een stillere maand worden in de Kosmos van de Vos. Ik moet nog een week werken, en vanaf dan heb ik drie! weken! vakantie! OMG OMG OMG! De eerste week gaan we naar Kroatië, de tweede week zit ik gewoon thuis op mijn lui gat, en de week nadien gaan we ook op ons lui gat zitten maar dan in Nederland. Het komt er op neer dat ik drie weken op mijn lui gat ga zitten, maar gewoon verspreid over Europa. Voor volgende week staat er nog een 150-dagen-suikerdieet-update op het programma, en vanaf dan zal er drie weken minder regelmaat zijn.

Misschien verveel ik mij dood en post ik elke dag iets. Of misschien post ik drie weken gewoon niets. Maar wanhoop niet, want nadien zal ik opnieuw vol inspiratie zitten en jullie kunnen vertellen over al mijn avonturen. Ik zie het al voor mij. “Lieve lezers. Vorige week heb ik in de zetel gelegen. En soms in bed. En dan weer in de zetel. Doei.” Nee hoor, fopje flauw mopje. Mijn ideeënboekje staat vol nieuwe absurditeit, en ik kan niet wachten om alles neer te typen.

Tot in de week voor de suikerupdate!

XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s