En de WWW-winnaar is…

Slecht nieuws. Mijn onschuldige hand die normaalgezien de WWW-winnaar van ‘Het Geheime Leven van een Ploetermoeder’ zou selecteren is buiten gebruik. Letterlijk. Mijn lieve collega die vorige keer de gelukkige koos, is thuis aan het recupereren van een operatie aan haar pols. Dus heb ik een andere collega gebombardeerd tot onschuldige hand. Maar hij is de titel waardig, want zijn initialen zijn PP en jullie weten hoeveel we hier houden van alliteraties. Hier is hij in actie:

Ik was zo zenuwachtig dat ik geen scherpe foto kon nemen.

Ik was zo zenuwachtig dat ik geen scherpe foto kon nemen.

Hij is ervoor geboren, dat zie je zo. En dan nu, tromgeroffel en trompetgeschal want het is tijd om de winnaar te onthullen. En het is…

20150917 winnaar + comment

DANSEN, DANSEN, ALLES KAPOT! Kristien gaf een paar simpele maar goeie tips over hoe we bewuster met het milieu kunnen omgaan. Het is sowieso de moeite om nog eens naar alle comments te gaan kijken, er zitten een paar heel hulpvolle suggesties tussen. En ook nog een speciale shout out naar Julienne die het boek niet wou winnen omdat haar boekenkast al propvol zat, maar tóch een paar tips wou delen. Dat zijn pas goeie karma-punten!

Kristien, stuur je je gegevens door naar voskosmosblog@gmail.com? Dan zorg ik ervoor dat het boek zo snel mogelijk bij jou terechtkomt.

Volgende week woensdag valt er weer een nieuw boek te winnen. Ik moet nog eens goed nadenken over welke vraag ik jullie dan ga stellen. Het is die dag de verjaardag van Bruce Springsteen (idool van Het Vriendje, inspiratie voor de naam van onze kat, en algemene held). Dus begin al maar in die muzikale richting te denken.

Proficiat aan Kristien en vuistje voor iedereen die meedeed! De schildpad die leidde tot de vorige prijsvraag is jullie dankbaar.

XO

One thought on “En de WWW-winnaar is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s