Wilde Weldoener Woensdag: De Fruitplukker – Ruth Rendell (giveaway!)

Vandaag is de verjaardag van een levende legende. De enige echte Bruce Springsteen wordt 66 jaar en ge zou het hem begot niet geven. Meneer Springsteen (ik durf hem niet Bruce te noemen uit respect) is een held in ons huishouden. We hebben zelfs onze kat naar hem genoemd, dus dat wil wel wat zeggen. Ik ben uiteraard ook fan, vanwege zijn indrukwekkend oeuvre, maar Het Vriendje is een next-level-fan. Ik heb ooit mijn iPhone gekregen van hem omdat ik een ticket kon versieren voor een uitverkocht optreden van Eels, ik weet niet wat hij zou doen als ik hetzelfde zou kunnen doen maar dan voor Meneer Springsteen. Ik denk dat ik dan nooit meer zou moeten werken en hele dagen naar tv zou kunnen kijken vanop een gouden troon. Zijne Zwetende (serieus, check de dvd’s) Majesteit is dan ook de inspiratie voor de WWW-vraag van vandaag…

Vraag van de week

Wie is je ultieme idool? Je moet je niet beperken tot de muziekwereld; acteurs, politici, wereldleiders, schrijvers, leerkrachten,… Het mag allemaal.

Wat valt er deze week te winnen?

Vals vetplantje niet inbegrepen.

Vals vetplantje niet inbegrepen.

“De rust in het pittoreske plaatsje Flagford wordt ernstig verstoord wanneer er een lijk wordt gevonden. Begraven in de vruchtbare truffelgrond van het dorp. Inspecteur Wexford en zijn team worden op de zaak gezet. Tijdens het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en de toedracht van diens dood, stuiten ze op een tweede lijk in de kelder van een verlaten huis. De twee zaken lijken niets met elkaar te maken te hebben. Maar hoe verder Wexford met zijn onderzoek komt, des te vreemder sommige inwoners van Flagford zich gaan gedragen. Hebben ze iets te verbergen?” Twee lijken + zotte inwoners = zo spannend dat zelfs Meneer Springsteen er nog wat extra van zou beginnen zweten.

Hoe kan je deelnemen?

Zoals een andere muzikale legende ooit zong: it’s easy as 1, 2, 3. Gewoon antwoorden op de vraag van de week in de comments van deze blogpost OF in een comment op de Facebookpagina. Meedoen kan tot en met maandag 28 september. Je naam gaat dan in een potje, en als je chance hebt word je volgende week willekeurig gekozen door een onschuldige hand.

Ik kondig de winnaar aan op woensdag 30 september hier op de blog én op de Facebookpagina. Ik ga de winnaar dan ook vragen om mij een mailtje te sturen, dus hou dit zeker goed in de gaten.

Veel success en ik geef jullie bij deze toestemming om de verjaardag van The Boss te vieren door met een beetje dancing in the dark.

Tot snel (al zeker tot vrijdag want dan staat er een post over hilarische zoektermen op het programma!) XO

 

(Met dank aan bol.com voor de samenvatting van De Fruitplukker)

9 thoughts on “Wilde Weldoener Woensdag: De Fruitplukker – Ruth Rendell (giveaway!)

  1. Ik ben ook fan van de enige echte Bruce. De echtgenoot was een hevige fan toen ik hem leerde kennen. Om hem een plezier te doen, ging ik eens mee en toen was ik ook verkocht. Intussen al 11 keer live gezien en het blijkt elke keer opnieuw een uniek topmoment…

  2. Ik ga voor Kevin Janssens, toen hij omver geschoten werd in een aflevering van Vermist in een gang van het Blikveld in Bonheiden wou ik zelfs bloemen gaan leggen…

  3. Pingback: Zamenvattende Zondag, part LXI | Voskosmos

  4. Pingback: En de WWW-winnaar is… | Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s