En de WWW-winnaar is…

Joepie, het is weer tijd om iemand blij te maken! Ik vroeg vorige week naar jullie idolen, en de antwoorden waren heel divers. Acteurs, zangers, presentatoren van vrij droge actuaprogramma’s,… 🙂 Iedereen werd vertegenwoordigd. Vanmiddag was alweer een andere collega Chinese vrijwilliger om een winnaar te selecteren uit mijn trouwe bamboe-potje, en zoals te zien is op de foto was hij zo enthousiast dat hij niet één maar twéé onschuldige handen gebruikte.

20150930 handen

En de WWW-winnaar is…

20150930 winnaar

MEXICAN WAVE! MACARENA! GANGNAM STYLE!

Kris10, stuur je een mailtje naar voskosmosblog@gmail.com zodat ik het boek naar je kan opsturen?

Deze week een speciale dankuwel aan mijn mama. Zij mocht reglementair het boek helemaal niet winnen (omdat ik het van haar gekregen heb om weg te schenken, haha), maar haar liefde voor Kevin Janssens is zo groot dat ze toch een comment zette. Dat is pas liefde. Voor mij of Kevin, dat laat ik in het midden.

Volgende week krijgt iedereen weer een nieuwe kans om mee te spelen. Maar jullie moeten niet tot dan wachten op een nieuwe post. Ik heb een lui weekend gepland, en oh my god zo toevallig ’t is niet te geloven, ik heb ook een rubriek die op het lijf is geschreven van luie dozen. Binnen een paar dagen komt er dus een nieuwe luiewijvenblog. Yesss.

Tot dan idooltjes! XO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s