En de WWW-winnaar is…

Jippie, vandaag ga ik weer iemand blij maken. Een dagje later dan gepland weliswaar. Ik ging normaalgezien gisteren de winnaar selecteren maar ik had het véééél te druk met in de zetel liggen met Poes en Komen Eten bingewatchen. Trouwens, hoe irritant was die gast uit Gent van een paar weken terug? Met zijn grote algemene kennis die hij heeft gehaald uit alle boeken over koken, en zijn nutteloze weetjes? En zijn gezaag over Limburg? Zelfs Markske had er genoeg van, en kon zijn afgrijzen voor de mens niet meer onder stoelen en banken steken in zijn commentaar. Ik vraag mij af of zo’n mensen achteraf naar de afleveringen kijken en dan denken: “God, wat ben ik toch een eikel.” 🙂 Maar ik ben hier niet om te zagen over een arrogante Gentenaar! Vandaag is het om twee redenen een specialleke. De eerste is dat de winnaar helemaal niet wou winnen deze week omdat ze minder rommel in haar huis wil.

20151112 wwwwinnaar

20151112 www winnaar comment

Wel Liese, daar trek ik mij nu eens niets van zie 🙂 Een mens kan nooit genoeg boeken hebben, dus er komen er binnenkort nog twee jou richting uit. Stuur je een mailtje naar voskosmosblog@gmail.com met je gegevens? Don’t worry, het zijn dunnetjes dus ze gaan niet veel plaats innemen. En als je er klaar mee bent, kan je ze nog altijd nuttig gebruiken. Je kan er patatten op schillen, de haard mee aansteken, je neus mee snutten, cadeautjes mee inpakken,… Allemaal handige recyclagetips die niet hadden misstaan in de eerste editie van de Wilde Weldoener Woensdag, toen ik jullie vroeg naar de beste milieuvriendelijke tips.

En dan kom ik meteen naar reden twee van waarom deze WWW een specialleke is. Het is namelijk de (voorlopig?) laatste. Het was een leuk experiment maar soms moet je gewoon toegeven dat een rubriek niet goed werkt. En hem in de vuilbak kieperen. Of ergens in een lade leggen waar je er terug aan kan als je er weer zin in hebt. Een van de eerste lessen die ik kreeg in mijn opleiding journalistiek was “kill your darlings”. Dus WWW, darling, ik geef je vandaag heel liefdevol het genadeschot.

Maar nu niet denken dat het hier helemaal stil gaat worden hé! Jullie kennen mij, en weten waarschijnlijk dat ik intussen al op nieuwe dingen aan het broeden ben. Er zijn nog zo veel alliteraties in de wereld, hoe kan je daar nu niets mee doen? Er komt nu net meer plaats vrij voor andere inhoud en onnozelheden.

Merci aan iedereen die meegedaan heeft de afgelopen weken, ik hoop dat jullie er plezier mee gehad hebben en ik hoop dat alle winnaars blij zijn geweest met hun boeken!

XO

One thought on “En de WWW-winnaar is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s