40 Dagen Bloggen – Ask Me Anything: oproep!

Ik schrijf dit op voorhand, dus als ik mijzelf goed ingeschat heb, hebben we gisteren ons huis om Immoweb gezet. En als de goden ons goed gezind zijn (fingers crossed) staan er de komende avonden heel veel afspraken ingepland. Dus vandaag een heel kort postje zodat jullie niet te veel moeten lezen en de rest van de avond kunnen spenderen met kaarsen branden voor ons.

Nee, we gaan een AMA (Ask Me Anything) doen. Hip hé. Ik roep jullie bij deze op om mij alles te vragen wat jullie altijd al hadden willen weten. Over mij, niet over hoe we uit de economische crisis moeten geraken of over wat de oplossing is voor de overbevolking van de aarde want dat weet ik zelf ook niet. Jullie kennen mij goed genoeg om te weten dat ik geen privédetails ga geven dus mij vragen waar ik woon of wat mijn echte naam is, dat heeft toch geen zin 🙂 Maar voor de rest sta ik voor veel open!

Binnen een dikke twee weken post ik dan de antwoorden.

Laat jullie gaan in de comments! Deadline is einde van deze week, 12 maart dus.

Tot morgen (of een beetje later als blijkt dat we écht overstelpt worden met bezoeken van ons huis…)

XO

6 thoughts on “40 Dagen Bloggen – Ask Me Anything: oproep!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s