Callcenter Voskosmos neemt nu al een paar dagen vrijaf

Dag lievelingen!

Normaalgezien gingen jullie gisteren een blogje krijgen over wat ik ging missen in ons nieuwe huis, vandaag eentje over wat ik zeker niet ga missen en dan morgen eentje over hoe je een perfecte teamdag organiseert voor je homies op het werk. Maar ons huis staat sinds zondagavond op Immoweb en sindsdien word ik overstelpt met mails en telefoons. We hebben maandag al drie afspraken gehad en de komende paar dagen dagen volgen er nog VIJFTIEN!!! Ik was al doodop van die eerste drie, dus ik hoop heelhuids tot het einde van deze week te geraken. Ik heb amper tijd om te eten of te ademen, en dus zeker niet om te bloggen. Maar jullie hebben die postjes nog van mij tegoed, ik ga die 40 dagen bloggen nondepitjes, al zal het wat meer gespreid zijn.

Branden jullie een kaarsje voor ons?

Veel liefs en tot snel XO

7 thoughts on “Callcenter Voskosmos neemt nu al een paar dagen vrijaf

  1. Zeg tegen de mensen dat elke dag het niet is verkocht, er 1000 euro bijkomt, dus ’t is voor de snelle kopers 🙂 En ja, ik zet een kaars voor mijn raam vannacht..

  2. Pingback: 40 Dagen Geen Tijd Om Te Bloggen: een samenvatting – Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s