Gezocht: foto’s van bejaarden die de win for life winnen tijdens het eten van pompoensoep

Waarom lezen mensen blogs? Om zich te ontspannen, om inspiratie op te doen, om even weg te dromen bij het leven van iemand anders? Of misschien ook om iets bij te leren? Ik vraag mij vaak af wie mijn lezers zijn, en waarom ze net bij mij terechtgekomen zijn. En vooral waarom ze dan ook nadien zijn blijven hangen. Veel kan ik afleiden uit mijn statistieken, en daaruit blijkt dat jullie een nieuwsgierig zootje ongeregeld zijn. Jullie willen het allerliefst de win for life winnen en pompoensoep maken, en jullie hebben ook een meer dan gemiddelde interesse in bejaarden. Hoe weet ik dat allemaal? Omdat ik kan zien met welke zoektermen mensen op mijn blog verzeild raken. En die zijn af en toe… hoe zou ik het zeggen… hilarisch. Daarom vandaag een overzichtje van de leukste zoektermen die mij de laatste jaren hopelijk wat lezers hebben opgeleverd.

 • “invullen wk poop”: Ok, wat is het WK Poop en hoe schrijf ik mij in?
 • “vriendje fixen”: Ik heb er al eentje gefixt maar ik wil hem graag zelf houden.
 • “als ik een half uur mijn collega eten op heb moet ik boeren”: Je zou voor minder, zo’n collega kan nogal zwaar op de maag liggen. Motilium nemen nadien, en niet te veel bruisende dranken drinken.
 • “churros wagen kopen”: Ik krijg opeens zin om mijn leven volledig om te gooien en mij er ook eentje aan te schaffen. Ik zou wel een heel slechte verkoopster zijn, met het motto “eentje voor de klant, eentje voor mij”.
 • “spaghetti broek”: Spaghetti gemorst op je broek? Je broek past niet meer na te veel spaghetti? Een broek met een spaghetti-print? Te intrigerend.
 • “forel mysterie”: Het Forel Mysterie, de nieuwe van Pieter Aspe, binnenkort in de boekenwinkel.
 • “multitasken is my middle name”: Die van mij is ‘bingewatchen’.
 • “mandarijnen stinken”: Nooit zat er zo veel waarheid in één zoekopdracht.
 • “slaap op het werk”: Ik denk niet dat dat mag. Behalve als je die ene persoon bent die zijn collega heeft opgegeten, dan mag je een kort dutje doen om te verteren.
 • “de winnende getallen zien in je droom”: Gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen met mij.
 • “ik haat sinterklaas”: 😦
 • “wat is er aan de hand met win for life”: Ja, wat eigenlijk? Get your shit together, win for life.
 • “op dieet en verjaardag”: Eventjes serieus: als het je verjaardag is mag je niet diëten. Dat is verboden bij wet. Dus voor de persoon die dit zocht: laat je gewoon gaan, eet alles wat je wil, en geniét ervan. Herpak je gewoon morgen alsof er niets gebeurd is. En gelukkige verjaardag!
 • “om 7 uur s’avonds nog een eclair eten?”: Als je dezelfde persoon bent als hierboven en dus jarig bent: tuurlijk! Als je iemand anders bent: tuurlijk! Nu heb ik zin in een eclair.
 • “cake met mandarijntjes”: Neen. Gewoon neen. Mandarijnen zijn koud al duivelse stinkbommen, ik wil er niet eens aan denken hoe ze gaan ruiken als ze opgewarmd worden in een oven.
 • “samenwonen kreten”: HIP! HOP! SAMENWONEN AAN DE TOP!
 • “broek spant bij vrouw”: Story of my liiiiife.
 • En dan nog een laatste: “ik ga morgen een goede dag maken” Hier wil ik niet mee lachen, want deze vond ik gewoon hartverwarmend. Ik hoop oprecht dat het een goede dag is geweest voor deze zoeker.

Blijven zoeken, crazy animals. Ik word er blij van.

XO

6 thoughts on “Gezocht: foto’s van bejaarden die de win for life winnen tijdens het eten van pompoensoep

 1. Pingback: Zamenvattende Zondag, part XLVI | Voskosmos

 2. Pingback: Wie zoekt, die vindt informatie over stinkend fruit en pizzaraadsels | Voskosmos

 3. Pingback: Op zoek naar officiële eieren, spokende huizen en gevaarlijke pyjama’s – Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s