9 redenen waarom Stan Van Samang en ik een perfect match zijn

Een paar jaar geleden ging ik voor het eerst naar een optreden van Stan Van Samang, in een klein cultureel centrum. Het was vrij toevallig, mijn ouders gingen normaalgezien samen maar ik mocht onverwacht mee omdat mijn papa op het laatste nippertje andere plannen had. Ik was na tien minuten al betoverd. Zo sympathiek, zo grappig, zo’n mooie stem. Sindsdien heb ik hem nog een paar keer gezien, en elke keer krijgt hij een extra stukje van mijn hart. Om te vieren dat ik hem vanavond weer in levende lijve ga horen zingen, een kleine opsomming over waarom Stan Van Samang en ik een perfect match zijn.*

  • Stan (ik mag Stan zeggen) heeft een single met Regi. Als Regi de optredens zou horen die ik ’s morgens in de auto in de file doe, zou hij sowieso ook voorstellen om met mij een single te maken.

  • Stan treedt altijd live op met Eric Melaerts. Mijn mama was in haar jonge jaren een vriendin van de zus van Eric Melaerts. Toen ze bij de familie thuis was heeft Eric zelfs eens gevraagd of mijn mama niet naar zijn gitaren wou komen kijken, ahum, maar zeg dat niet voort. Dus uiteraard hebben we die familiale onbreekbare link.
  • Stan speelt al jaren mee in Vermist, en doet daar vooral administratief werk en telefoontjes. Ik doe όόk administratief werk en telefoontjes.
  • Het liedje Simple Life is duidelijk geschreven over mij en mijn agenda-problemen. Dat kan twee dingen betekenen; Stan leest mijn blog όf hij kan mijn gedachten lezen. Ik denk dat het het laatste is.

  • Hij deed blijkbaar ooit auditie voor de film “Falling” maar werd niet aangenomen. Ik werd daar ook niet voor aangenomen. Ik deed geen auditie, maar soit, dat zijn details.
  • Stan is geboren in 1979. In dat getal staat twee keer het jaar 9, en 9 is mijn lievelingsgetal. Toeval bestaat niet.
  • Op deze foto, waar ik helemaal geen kwartier op heb zitten kwijlen nee hoor, heeft hij een zonnebril van Ray Ban op. Ik heb er ook eentje (een valse uit de WE maar dat doet er niet toe) en die is een paar weken geleden kapot gegaan. Ik zou dus die van hem kunnen lenen als ik wil, heel handig.

20150429 stan van samang

  • In zijn biografie op zijn website staat dat hij vroeger al de show stal op familiefeestjes. Ik deed dat ook, ik deed optredens waarbij ik minuten lang de ster was. Ik heb ook een neef die een jaar ouder is, en zijn enige taak bij die optredens was om in de laatste tien seconden te komen aanlopen en zichzelf dan keihard op de grond te laten vallen. We zijn dus allebei geboren voor de roem, maar zullen het nooit naar ons hoofd laten stijgen.

Ik denk dat het wel duidelijk is zeker? Een match made in heaven. Hey Stan..

20150430 stan van samang call me

(Regi, call me ook maar hé, voor die single)

*Deze post is met volledig medeweten van Het Vriendje geschreven en in geen enkel universum zou ik hem laten vallen voor Stan Van Samang ❤

PS: Kunnen jullie geloven dat hij ook opeens op de radio kwam terwijl ik op het idee kwam van deze post? Mind = blown.

 

Bron foto 1
Bron foto 2

One thought on “9 redenen waarom Stan Van Samang en ik een perfect match zijn

  1. Pingback: Zamenvattende Zondag, part LI | Voskosmos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s